ELAND SNACKBAR DEN HAAG

ELAND SNACKBAR DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eland Snackbar Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 12:13 Het eten was perfect en snel aangekomen!
16 mei 2022 om 7:02 Erg lekker eten en zeer vriendelijk personeel die meteen opbelde om een fout in de bestelling te bespreken en op te lossen.
15 mei 2022 om 23:37 Ik heb een uur op mijn eten gewacht en dan alles koud ! Slechtste snackbar van Den Haag !!
14 mei 2022 om 21:22 Geweldige Cheeseburgers! Hotwings super! Nuggets tasty! Weer een geslaagd succes!
12 mei 2022 om 7:41 Lekker eten en goede service.
11 mei 2022 om 21:59 Het was weer heer en meester! Top restaurant en erg klantgericht! Voel me echt klant is KONING!
10 mei 2022 om 21:26 Weer top! Leuke bezorgster!
9 mei 2022 om 22:12 Duurde lang opzich geen ramp, alleen had ik cola besteld bij mijn menu, zei de bezorger hier is een cola voor omdat het lang duurde, die ik sowieso al bestelde. En burger had mega veel ketchup samen met de kapsalon die niet erg warm meer was.
9 mei 2022 om 16:00 Ik had 2 ras patat pinda en mayo besteld. Daar zaten uitjes bij die ik niet besteld had. (het was geen oorlog) De ras patat was taai. Snacks waren oké. Alles was lauw. Jammer normaal HAAL ik hier altijd lekker eten, bezorgen was echt geen succes.
2 mei 2022 om 21:37 Ondanks niet de gekregen extra bacon en extra knoflooksaus krijgt Eland 5 sterren. Puur vanwege lieve berichten en compensatie.
2 mei 2022 om 11:53 Eten altijd heerlijk weer
1 mei 2022 om 23:04 Heerlijke kapsalon en netjes bezorgd