ELAND SNACKBAR DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1892 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eland Snackbar Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 21:22 De patat was nog lekkerder dan vorige keer! Toppie
19 mei 2024 om 13:55 Saus ontbreekt bij kroket en kaassoufle, betaal je 50 cent voor… Kroketten waren nog helemaal bleek van kleur en smaakte naar azijn. Zonde…
19 mei 2024 om 12:07 Super snelle bezorging. Eten was heerlijk warm en super lekker. Aanrader!
16 mei 2024 om 23:58 Delivered after 1h45m to the wrong adress, drink was missing and order was wrong, which I couldn't eat because I am allergic to some ingredients.
14 mei 2024 om 18:53 Zoals gewoonlijk geen saus wasr je 70 cent voor betaald en dat is niet de eerste keer als je er iets besteld zit er altijd wel iets niet bij.
7 mei 2024 om 12:19 Grote kapsalon me reet, koud, slappe patat, kip moest ik zoeken, kaas niet gezien, knoflooksaus? Extra knoflooksaus niet geleverd wel betaald kortom niet te vreten een aanfluiting totaal gebrek aan zelfrespect als ondernemer NIET BESTELLEN HIER!
5 mei 2024 om 20:02 Heerlijke pizza's!
4 mei 2024 om 2:41 Helaas normale patat ipv radpatat gekregen. Het eten was niet erg warm meer en het bezorgen duurde vrij lang.
2 mei 2024 om 11:33 Eten zoals altijd lekker en warm bezorgd. Ik bestel nergens anders omdat ik veel op hygiëne let. Hier zijn ze schoon, snel en vriendelijk.
28 apr 2024 om 12:27 Ik bestel wel vaker hier nooit klachten. Deze keer kwam het veel te laat en gedeeltelijk koud.
27 apr 2024 om 17:26 Saté stelde amper wat voor: 3 happen ipv de beschreven 3 stokjes.
23 apr 2024 om 20:18 Lekker eten en goede bezorging